Bereikbaarheid

Heeze is voor gemotoriseerd verkeer goed bereikbaar door vanuit Eindhoven of Venlo op de A67 afslag 34 te nemen, Geldrop-Heeze. Na de afrit volgt u de Geldropseweg richting Heeze. Via de Muggenberg, die in de toekomst onderdeel is van de nieuwe randweg, zult u woongebied De Bulders bereiken. Totdat de randweg klaar is, zult u door het dorp Heeze worden geleid. Via de Kapelstraat en de Leenderweg bereikt u De Bulders aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Maastricht neemt u de afslag Leende (afslag 35). U rijdt dan door het dorp Leende, via de Valkenswaardseweg, Dorpstraat, Oostrikkerstraat, Langstraat, Leenderweg naar het dorp Heeze. Voordat u Heeze inrijdt vindt u aan uw linkerhand, de locatie van woonwijk De Bulders.

Met openbaar vervoer is Heeze te bereiken door op het NS-station Heeze uit te stappen en al naar gelang de eindbestemming streekbus 455, 458 of 466 te nemen. Treinen van Heeze naar Eindhoven en vice versa vertrekken overdag elk half uur. Ook treinen van Heeze naar Weert en vice versa vertrekken overdag elk half uur.


15
8
Nieuwsbericht 15 augustus 2017
Maandag 13 februari 2017 heeft de gemeenteraad van Heeze-Leende het bestemmingsplan ‘De Bulders’...

lees meer >

Aanmelden nieuwsbrief

Benieuwd naar de voortgang van project de Bulders? Schrijf uzelf dan in voor de nieuwsbrief.

Extra Informatie

Sitemap